Indbygningsspots.dk: Find blandt 7023 Produkter | 19 Kategorier | 121 Brands | 150 Forhandlere

Bedste Spotlampe: Se top 18

(Opdateret oktober 2023)

Du er landet på Indbygningsspots.dk, det helt rigtige sted at finde spotlamper. Vi har udvalgt de 18 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 18 spotlamper

  De 18 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på spotlamper | ✅ Spotlampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 18 bedste spotlamper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste spotlamper som du kan finde lige nu.

  1: Philips Star spotlys 4,5 W GU10

  Hvorfor vælge Philips Star spotlys 4,5 W GU10?

  Dæmpbar LED vægspot Star med WarmGlow-effekt Der findes utallige anvendelsesområder i hele huset til den praktiske og frem for alt fleksible LED vægspot Star. Ud over det justerbare lampehoved kan lyset fra de indbyggede LED’er dæmpes. Det særlige ved spotten er, at den ændrer lysfarve, mens der dæmpes - denne såkaldte WarmGlow-funktion gør samtidigt med den faldende lysstyrke hele tiden lyset varmere og dermed hyggeligere.

  2: Philips Star spotlys 9W GU10

  Hvorfor vælge Philips Star spotlys 9W GU10?

  Med WarmGlow-effekt - dæmpbar LED vægspot Star, 2-lys LED vægspotten Star med to lyskilder kan anvendes stort set universelt i hele boligen. Den giver fleksibel belysning, der for det første sikres af de to justerbare spots og for det andet af de dæmpbare LED’er med WarmGlow-effekt. WarmGlow-effekten gør, at lysfarven bliver varmere og varmere, mens lysstyrken aftager. På den måde er der ud over klar belysning ved fuld lysstyrke også sikret varm og behagelig belysning med et blødt lys. Spotten er stort set kompatibel med alle lysdæmpere.

  3: Philips Star spotlys 18 W GU10

  Hvorfor vælge Philips Star spotlys 18 W GU10?

  Star - LED loftspot med fire lyskilder og dæmpbare LED’er, WarmGlow LED loftspotten Star med fire lyskilder tilbyder en hyggelig stemning til mange forskellige lokaler, for de indbyggede LED’er kan ikke bare dæmpes med stort set alle lysdæmpere, men ændrer også lysfarve i løbet af dæmpningen. Jo svagere lyset bliver, des varmere og dermed hyggeligere bliver lysfarven. På den måde kan der ud over den almene belysning af et rum, som forekommer utroligt behageligt på grund af det varmhvide lys, også virkeliggøres en behagelig belysning til at slappe af ved eller en blød baggrundsbelysning til at se fjernsyn ved om aftenen. Derudover kan de fire spots dreje og vippe, så at deres lys kan skinne i forskellige retninger. Med ClickFIX-systemet er monteringen ordnet i bare fire nemme skridt.

  4: Philips Pongee spotlys22 W GU10

  Hvorfor vælge Philips Pongee spotlys22 W GU10?

  myLiving Pongee er en serie af spots med elegante silhuetter og lys af høj kvalitet, der passer til nutidens smag, trends og livsstil. Fås i farverne sort og hvid samt med 1 - 4 spots.Obs! Ledning medfølger ikke

  5: Philips Hue Pillar Single Spot Sort excl. Dæmper

  Hvorfor vælge Philips Hue Pillar Single Spot Sort excl. Dæmper?

  Philips Hue Pillar er en spotlight af høj kvalitet, der er designet og konstrueret til at holde længe og samtidig afgive et fantastisk lys, der passer til alle overflader i dit hjem. Dette armatur er nemt at forbinde til dit økosystem og kan styres med dine smartenheder, med din stemme eller med et af flere Hue tilbehør. Slap af med varm hvid belysning om aftenen eller få et energiboost om morgenen med flere blå og hvide toner takket være den medfølgende White ambiance GU10 lyskilde. Denne udvidelsesenhed inkluderer ikke en Hue Dimmer switch.

  6: Nordlux Porter 3 Spotlight, galvaniseret stål

  Hvorfor vælge Nordlux Porter 3 Spotlight, galvaniseret stål?

  Porter loftslampen er lavet af galvaniseret metal og består af en smal ramme og tre spots. Disse kan justeres efter ønske, så lyset bliver rettet i den ønskede retning. Det industrielle design gør armaturet til et særligt blikfang i boligområdet. Alternativt er det også muligt at montere Porter som en væglampe. Armaturet kan også dæmpes med en ekstern fasedæmper og tilsvarende lyskilder.

  7: Philips STAR bar/tube LED white 4x4W SELV

  Hvorfor vælge Philips STAR bar/tube LED white 4x4W SELV?

  Star 4 er en dejlig og elegant loftslampe, der har 4 retningsbestemtelys. Ideel, hvis du vil være i stand til at rette lyset mod bestemte objekter eller punkter i rummet. Det er udstyret med integreret LED-belysning, der giver et varmt hvidt lys, og som også er fuldt dæmpbart. Fremstillet i metal med en mat hvid finish.
  Transformator i lampen, som du nemt forbinder med 230V ledning.
  Integreret LED-belysning.

  8: Nordlux Frida 4-spot, hvid

  Hvorfor vælge Nordlux Frida 4-spot, hvid?

  Frida er en enkel spotserie med hvid mat overflade og firkantet bund, der er perfekt at bruge i soveværelset eller entreen, hvor den med sine justerbare hoveder giver et behageligt og rettet lys. Frida spot med fire justerbare tudhoveder passer perfekt i loftet i de fleste rum.

  9: Nordlux Explore 3-spot, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Explore 3-spot, sort?

  Super fin og helt enkelt designet spotlampe med et spothovede i sort metal. Explore spotlampe er lavet til generel oplysning, men især til værelser eller steder hvor spotten gerne må bemærkes. Vi er ret begejstret! Spotten kan vinkles og drejes, så du kan

  10: Nordlux Lotus 2-spot, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Lotus 2-spot, sort?

  Lotus - loftspot med to justerbare nuancer Individuelt drejelige og drejelige nuancer, sort grundfarve med skinnende messingdetaljer - sådan kommer Lotus loftlampe , som også kan monteres som væglampe. Derudover er der en enkel, rund form til projektørskærme, vandrette understøtninger og cirkulære vægbeslag. Resultatet er en armatur, der beriger moderne opholds- og rekreative områder med sit udseende og lys.

  11: Nordlux Clyde 4 spotlight, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Clyde 4 spotlight, sort?

  LED-loftlampe Clyde med fire lys med integreret dæmpningsfunktionLED-loftlampen Clyde består af en rektangulær baldakin samt en smal ramme, hvorpå fire runde lyselementer er fastgjort. De udstråler det varme lys til gulvet. Loftslampen overbeviser med sit minimalistiske design, som gør den velegnet til mange boligområder, f.eks. som lyskilde i gangen, stuen eller soveværelset. Særligt praktisk: Med den konventionelle vægkontakt er det muligt at regulere loftslampens lysstyrke i tre trin. På denne måde kan lysforholdene hurtigt og nemt justeres. Hukommelsesfunktionen gemmer den valgte lysstyrke, så den automatisk kommer frem igen, når lyset tændes igen.

  12: EGLO BIMEDA spotlampe LED 3W, krom/sort

  EGLO BIMEDA spotlampe LED 3W, krom/sort

  Hvorfor vælge EGLO BIMEDA spotlampe LED 3W, krom/sort?

  Spotlys, LED-lyspære, GU10, 3 W (tilsvarende 23 W), klasse A+, varmt hvidt lys, 3000 K, krom, nikkel-nero

  13: Nordlux Lotus 3-spot, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Lotus 3-spot, sort?

  Lotus loftspot spotlight i tre lyskilder i sort og messing Det treflammede Lotus loftspot spotlight har et moderne design og funktionalitet. Den sorte lampe har messingfarvede forbindelser, hvormed skærmene kan drejes og drejes på en lang, smal stang. Dette holdes på plads af en cirkulær baldakin . Lotus kan bruges på forskellige måder i moderne private og offentlige loungeområder, både monteret i loftet og som vægspot.

  14: Nordlux Frida 2-spot, hvid

  Hvorfor vælge Nordlux Frida 2-spot, hvid?

  Frida er en flot, rund spotlampe med to spots i hvid metal. Frida spotlampe er lavet til generel oplysning, men til værelser eller steder hvor spotten gerne må bemærkes. Med andre ord får du en loftspot i hvid med mulighed for et godt grundlys i rummet. H

  15: Nordlux Lotus 4-spot, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Lotus 4-spot, sort?

  Lotus- loftspot med fire flammer med drejelige arme Belysning, der kan justeres efter ønske og alt efter situationen, moderne, elegant design - Lotus er state of the art. Dette gør Lotus loftspot spotlight med fire flammer til den rigtige lyskilde til mange stuer og lounger indrettet i en moderne stil. De fire drejelige og drejelige spotlight-nuancer tillader generøs belysning af rummet. Beslag i en blank messingfinish sikrer justerbarhed. Disse etablerer forbindelsen til en venstre og en højre holder, der er fastgjort til et cirkulært vægbeslag og kan drejes.

  16: Philips STAR plate/spiral LED white 3x4W SELV

  Hvorfor vælge Philips STAR plate/spiral LED white 3x4W SELV?

  Star – en loftlampe med tre drejelige og svingbare spot Denne praktiske loftlampe kan bruges i samtlige af hjemmets opholdsrum og byder på talrige anvendelsesmuligheder. Idet alle dens tre spot er både drejelige og svingbare, vil lyset til enhver tid kunne indstilles individuelt. Et tidløst design sikrer en lang glæde ved denne komfortable lampe.

  17: Nordlux Explore 3 Spotlight, Messing

  Hvorfor vælge Nordlux Explore 3 Spotlight, Messing?

  Super fin og helt enkelt designet spotlampe med et spothovede i messing metal. Explore spotlampe er lavet til generel oplysning, men især til værelser eller steder hvor spotten gerne må bemærkes. Vi er ret begejstret! Spotten kan vinkles og drejes, så du

  18: Nordlux Explore 3-spot, hvid

  Hvorfor vælge Nordlux Explore 3-spot, hvid?

  Super fin og helt enkelt designet spotlampe med et spothovede i hvidmetal. Explore spotlampe er lavet til generel oplysning, men især til værelser eller steder hvor spotten gerne må bemærkes. Vi er ret begejstret! Spotten kan vinkles og drejes, så du kan

  133 yderligere spotlamper

  De 18 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste spotlampe i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de spotlamper vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 133 spotlamper:

  Nordlux Avenue 3-loftskinne, børstet stål Spar 19,50%

  Nordlux Avenue 3-loftskinne, børstet stål

  359,- 289,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Avenue 3-rondel, børstet stål Spar 19,50%

  Nordlux Avenue 3-rondel, børstet stål

  359,- 289,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips Limbali spotskinne, 4xGU10, mat krom

  Philips Limbali spotskinne, 4xGU10, mat krom

  175,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Hilo - spotlampe i metal med 2 skærme og 3 forskellige finish Metal - grå Spar 30,15%

  Hilo - spotlampe i metal med 2 skærme og 3 forskellige finish Metal - grå

  995,- 695,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Hilo - spotlampe i metal med 2 skærme og 3 forskellige finish Metal - grøn Spar 30,15%

  Hilo - spotlampe i metal med 2 skærme og 3 forskellige finish Metal - grøn

  995,- 695,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Hilo - spotlampe i metal med 2 skærme og 3 forskellige finish Metal - hvid Spar 30,15%

  Hilo - spotlampe i metal med 2 skærme og 3 forskellige finish Metal - hvid

  995,- 695,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - bronze

  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - bronze

  950,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Curtis - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - sort

  Curtis - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - sort

  395,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Noir - Spotlampe i sort metal, vælg mellem 3 størrelser 1 skærm

  Noir - Spotlampe i sort metal, vælg mellem 3 størrelser 1 skærm

  750,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Påbygningsspot Sort - Spotlampe - 1xGu10 - Kivi

  Påbygningsspot Sort - Spotlampe - 1xGu10 - Kivi

  129,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Hilo - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - grå

  Hilo - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - grå

  695,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal, to skærme Metal - grå

  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal, to skærme Metal - grå

  950,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal Metal - brun

  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal Metal - brun

  650,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Hjuvik Ii 1Xgu10 Rustfri 304 (Sølvfarvet)

  Hjuvik Ii 1Xgu10 Rustfri 304 (Sølvfarvet)

  329,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med fire skærme i fem forskellige finish Metal - nikkel

  Bates - spotlampe med fire skærme i fem forskellige finish Metal - nikkel

  1595,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Udendørs Væglampe - Inkl. Philips Hue 1xGu10 - Sort Spotlampe

  Udendørs Væglampe - Inkl. Philips Hue 1xGu10 - Sort Spotlampe

  289,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cinema - spotlampe i sort metal med 2 skærme

  Cinema - spotlampe i sort metal med 2 skærme

  795,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - hvid

  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - hvid

  1325,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Curtis - spotlampe i metal med to skærme og tre forskellige finish Metal - sort

  Curtis - spotlampe i metal med to skærme og tre forskellige finish Metal - sort

  750,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal, tre skærme Metal - brun

  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal, tre skærme Metal - brun

  1250,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal, tre skærme Metal - grå

  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal, tre skærme Metal - grå

  1250,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  MIB 6 Spotlampe - Hvid, Sort eller Grå Sengekompagniet

  MIB 6 Spotlampe - Hvid, Sort eller Grå Sengekompagniet

  849,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Hilo - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - hvid

  Hilo - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - hvid

  695,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal Metal - grå

  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal Metal - grå

  650,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - grå

  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - grå

  1325,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - nikkel

  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - nikkel

  950,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - hvid

  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - hvid

  950,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - grøn

  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - grøn

  1325,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - nikkel

  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - nikkel

  1325,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Noir - Spotlampe i sort metal, vælg mellem 3 størrelser 3 skærme

  Noir - Spotlampe i sort metal, vælg mellem 3 størrelser 3 skærme

  1695,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal, to skærme Metal - brun

  Ryder - spotlampe i grå eller brun metal, to skærme Metal - brun

  950,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Noir - Spotlampe i sort metal, vælg mellem 3 størrelser 2 skærme

  Noir - Spotlampe i sort metal, vælg mellem 3 størrelser 2 skærme

  1195,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Curtis - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - grå

  Curtis - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - grå

  395,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - grøn

  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - grøn

  950,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - antracit

  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - antracit

  1325,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med fire skærme i fem forskellige finish Metal - hvid

  Bates - spotlampe med fire skærme i fem forskellige finish Metal - hvid

  1250,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Påbygningsspot Hvid - Spotlampe - 1xGu10 - Nuuk

  Påbygningsspot Hvid - Spotlampe - 1xGu10 - Nuuk

  99,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cinema - spotlampe i sort metal

  Cinema - spotlampe i sort metal

  575,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Udendørs Væglampe - Grå - Spotlampe - QZ - Gu10 - IP44

  Udendørs Væglampe - Grå - Spotlampe - QZ - Gu10 - IP44

  129,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Udendørs Væglampe - Sort - Spotlampe - QZ - Gu10 - IP44

  Udendørs Væglampe - Sort - Spotlampe - QZ - Gu10 - IP44

  129,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - antracit

  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - antracit

  950,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med fire skærme i fem forskellige finish Metal - grå

  Bates - spotlampe med fire skærme i fem forskellige finish Metal - grå

  1595,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Curtis - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - brun

  Curtis - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - brun

  395,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Curtis - spotlampe i metal med to skærme og tre forskellige finish Metal - grå

  Curtis - spotlampe i metal med to skærme og tre forskellige finish Metal - grå

  750,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - grå

  Bates - spotlampe med to skærme i seks forskellige finish Metal - grå

  950,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med fire skærme i fem forskellige finish Metal - antracit

  Bates - spotlampe med fire skærme i fem forskellige finish Metal - antracit

  1595,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Påbygningsspot Mat.hvid - Spotlampe - 1xGu10 - Kivi

  Påbygningsspot Mat.hvid - Spotlampe - 1xGu10 - Kivi

  129,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med fire skærme i fem forskellige finish Metal - grøn

  Bates - spotlampe med fire skærme i fem forskellige finish Metal - grøn

  1595,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - bronze

  Bates - spotlampe med tre skærme i seks forskellige finish Metal - bronze

  1325,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Curtis - spotlampe i metal med to skærme og tre forskellige finish Metal - brun

  Curtis - spotlampe i metal med to skærme og tre forskellige finish Metal - brun

  750,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Hilo - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - grøn

  Hilo - spotlampe i metal, 3 forskellige finish Metal - grøn

  695,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Påbygningsspot Sort - Spotlampe - 1xGu10 - Nuuk

  Påbygningsspot Sort - Spotlampe - 1xGu10 - Nuuk

  99,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eglo Sorego spotlampe i sort GU10

  Eglo Sorego spotlampe i sort GU10

  224,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Herstal Cut 3 spotlampe i sort/opal G9

  Herstal Cut 3 spotlampe i sort/opal G9

  707,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  SG Luna Deco LED spotlampe krom til indbygning 3W IP67

  SG Luna Deco LED spotlampe krom til indbygning 3W IP67

  635,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  SG Luna LED spotlampe til indbygning 1W IP67

  SG Luna LED spotlampe til indbygning 1W IP67

  650,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Halo Design Halotrack Aero spotlampe i sort 20 cm inkl. GU10 LED 5W

  Halo Design Halotrack Aero spotlampe i sort 20 cm inkl. GU10 LED 5W

  234,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Norlys Sande LED spotlampe grafit IP65

  Norlys Sande LED spotlampe grafit IP65

  2219,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Belid Global Cato Slim spotlampe i mat hvid til skinne 1-fas GU10 dæmpbar

  Belid Global Cato Slim spotlampe i mat hvid til skinne 1-fas GU10 dæmpbar

  100,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Halo Design Halotrack Aero spotlampe i hvid 20 cm inkl. GU10 LED 5W

  Halo Design Halotrack Aero spotlampe i hvid 20 cm inkl. GU10 LED 5W

  272,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lutec Mini Leto LED udendørs spotlampe 8W

  Lutec Mini Leto LED udendørs spotlampe 8W

  358,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  CAT CT5110 Floodlight lommelygte/spotlampe 250 lumen

  CAT CT5110 Floodlight lommelygte/spotlampe 250 lumen

  299,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lutec Mini LED udendørs væglampe/spotlampe solcelle 1W

  Lutec Mini LED udendørs væglampe/spotlampe solcelle 1W

  299,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lutec Ginbo LED udendørs spotlampe solcelle 7W

  Lutec Ginbo LED udendørs spotlampe solcelle 7W

  315,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  CAT CT5115 LED lommelygte/spotlampe genopladelig 200 lumen

  CAT CT5115 LED lommelygte/spotlampe genopladelig 200 lumen

  489,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Monteringshus til Colt udendørs spotlampe, 8 W Spar 20,01%

  Monteringshus til Colt udendørs spotlampe, 8 W

  472,31 377,80

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  SLV Nautilus udendørs spotlampe, rustfrit stål Spar 10,01%

  SLV Nautilus udendørs spotlampe, rustfrit stål

  1228,12 1105,18

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  SLV Nautilus udendørs spotlampe IP67 MR16 Spar 10,01%

  SLV Nautilus udendørs spotlampe IP67 MR16

  993,75 894,27

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Marley loftspot, antik messing, 3 lyskilder

  Marley loftspot, antik messing, 3 lyskilder

  479,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips myLiving Runner loftspot GU10, 2 lk, hvidt Spar 24,53%

  Philips myLiving Runner loftspot GU10, 2 lk, hvidt

  529,95 399,95

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Taos udendørs spotlampe, stengrå, IP65

  Taos udendørs spotlampe, stengrå, IP65

  499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips myLiving Runner loftspot GU10, 3 lk, hvidt Spar 25,03%

  Philips myLiving Runner loftspot GU10, 3 lk, hvidt

  799,- 599,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips myLiving Runner loftspot GU10, 4 lk, hvidt Spar 20,23%

  Philips myLiving Runner loftspot GU10, 4 lk, hvidt

  939,- 749,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Skiros udendørs spotlampe, IP55, grå

  Skiros udendørs spotlampe, IP55, grå

  499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  PURE Technik LED-skinnelampe, 2 lyskilder, sort Spar 25,12%

  PURE Technik LED-skinnelampe, 2 lyskilder, sort

  2229,- 1669,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Skiros udendørs spotlampe, IP55, hvid

  Skiros udendørs spotlampe, IP55, hvid

  499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Marley loftspot, antik messing, 2 lyskilder

  Marley loftspot, antik messing, 2 lyskilder

  339,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  MIB loftspot med GU10-fatning, sort

  MIB loftspot med GU10-fatning, sort

  589,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ubangi udendørs spotlampe med jordspyd, sæt med 3 Spar 4,26%

  Ubangi udendørs spotlampe med jordspyd, sæt med 3

  939,- 899,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Omari 3-Spot - Spotlight - Hvid Spar 41,46%

  Nordlux Omari 3-Spot - Spotlight - Hvid

  749,95 439,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Omari 3-Spot - Spotlight - Sort Spar 41,46%

  Nordlux Omari 3-Spot - Spotlight - Sort

  749,95 439,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Omari 5-Spot - Spotlight - Sort Spar 34,60%

  Nordlux Omari 5-Spot - Spotlight - Sort

  999,95 654,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Omari 5-Spot - Spotlight - Hvid

  Nordlux Omari 5-Spot - Spotlight - Hvid

  715,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eik 3-spot spotlampe til loft, GU10, hvid - Nordlux Spar 20,65%

  Eik 3-spot spotlampe til loft, GU10, hvid - Nordlux

  339,- 269,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips spotlampe med 3 spots - Pongee - Hvid Spar 30,27%

  Philips spotlampe med 3 spots - Pongee - Hvid

  379,95 264,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe til emhætte passer til Original

  Spotlampe til emhætte passer til Original

  171,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe til emhætte passer til Silverline

  Spotlampe til emhætte passer til Silverline

  171,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe med flexhals "Neso"

  Spotlampe med flexhals "Neso"

  449,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe "Sao Flex" 12V

  Spotlampe "Sao Flex" 12V

  199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe 12V

  Spotlampe 12V

  99,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe "Minitube" 12V

  Spotlampe "Minitube" 12V

  269,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe "Triton"

  Spotlampe "Triton"

  319,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe med flexhals - Hvid

  Spotlampe med flexhals - Hvid

  529,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe "Mini" 12V

  Spotlampe "Mini" 12V

  279,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe med flexhals 12V

  Spotlampe med flexhals 12V

  209,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe "Annika" 12V

  Spotlampe "Annika" 12V

  219,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe "Meteor"

  Spotlampe "Meteor"

  229,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe "Pluto"

  Spotlampe "Pluto"

  149,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe "Luna" 12V

  Spotlampe "Luna" 12V

  319,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe "Nitro II" 12V

  Spotlampe "Nitro II" 12V

  309,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe "Nitro" 12V

  Spotlampe "Nitro" 12V

  269,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe med flexhals - Sort

  Spotlampe med flexhals - Sort

  529,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe med flexhals

  Spotlampe med flexhals

  529,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe med flexhals "Verona" 12V

  Spotlampe med flexhals "Verona" 12V

  479,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Spotlampe "Sao" 12V

  Spotlampe "Sao" 12V

  289,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Trio Lighting Tommy spotlampe m/2 spots - sort Spar 47,43%

  Trio Lighting Tommy spotlampe m/2 spots - sort

  369,- 194,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nielsen Light Kile spotlampe m/2-spots Spar 10,12%

  Nielsen Light Kile spotlampe m/2-spots

  415,- 373,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Avenue spotlampe m/6 spots Spar 20,02%

  Nordlux Avenue spotlampe m/6 spots

  899,- 719,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Chicago spotlampe Spar 10,04%

  Nordlux Chicago spotlampe

  239,- 215,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordlux Chicago spotlampe m/4 spots Spar 18,65%

  Nordlux Chicago spotlampe m/4 spots

  429,- 349,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nielsen Light Kile spotlampe m/3-spots Spar 5,03%

  Nielsen Light Kile spotlampe m/3-spots

  497,- 472,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips myLiving Limabali spotlampe m/3 spots Spar 25,16%

  Philips myLiving Limabali spotlampe m/3 spots

  159,- 119,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ledvance spotlampe m/4 spots - 2,6W

  Ledvance spotlampe m/4 spots - 2,6W

  289,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ledvance spotlampe - 2,6W

  Ledvance spotlampe - 2,6W

  145,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ledvance spotlampe - 1,9W

  Ledvance spotlampe - 1,9W

  195,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ledvance spotlampe m/6 spots - 1,9W

  Ledvance spotlampe m/6 spots - 1,9W

  763,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips myLiving Byrl spotlampe - hvid

  Philips myLiving Byrl spotlampe - hvid

  619,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ledvance spotlampe m/6 spots - 2,6W

  Ledvance spotlampe m/6 spots - 2,6W

  749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips myLiving Bukko spotlampe - sort

  Philips myLiving Bukko spotlampe - sort

  639,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Trio Lighting Marley spotlampe m/2 spots - sort

  Trio Lighting Marley spotlampe m/2 spots - sort

  319,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips myLiving Limbali spotlampe

  Philips myLiving Limbali spotlampe

  87,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ledvance spotlampe m/3 spots - 1,9W

  Ledvance spotlampe m/3 spots - 1,9W

  394,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips myLiving Byre SceneSwitch spotlampe

  Philips myLiving Byre SceneSwitch spotlampe

  725,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Dftp MIB 6 spotlampe - hvid

  Dftp MIB 6 spotlampe - hvid

  629,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Antidark S16 spotlampe - sort

  Antidark S16 spotlampe - sort

  799,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ledvance spotlampe m/4 spots - 1,9W

  Ledvance spotlampe m/4 spots - 1,9W

  513,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ledvance spotlampe m/3 spots - 2,6W

  Ledvance spotlampe m/3 spots - 2,6W

  352,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Antidark S16 spotlampe - hvid

  Antidark S16 spotlampe - hvid

  799,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Trio Lighting Vannes spotlampe m/3 spots - messing

  Trio Lighting Vannes spotlampe m/3 spots - messing

  309,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ledvance spotlampe m/2 spots - 2,6W

  Ledvance spotlampe m/2 spots - 2,6W

  245,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Trio Lighting Marley spotlampe m/3 spots - sort

  Trio Lighting Marley spotlampe m/3 spots - sort

  459,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ledvance spotlampe m/2 spots - 1,9W

  Ledvance spotlampe m/2 spots - 1,9W

  271,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  HORTUS spotlampe GU10 35W 230V IP67 L20cm

  HORTUS spotlampe GU10 35W 230V IP67 L20cm

  328,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Spotlamper fra udvalgte mærker

  På vores liste her har vi samlet de bedste spotlamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige spotlampe til dine behov:

  FAQ - Oftest stillede spørgsmål om Spotlampe

  Hvordan rengør jeg en spotlampe?

  Når du skal rengøre en spotlampe, er det vigtigt, at du først og fremmest slukker for strømmen og lader lampen køle helt ned, inden du går i gang. Herefter kan du fjerne lampen fra dens fatning og tørre den forsigtigt af med en blød klud. Hvis der er fastgroet snavs eller støv, kan du bruge en blød børste eller en støvsuger til at fjerne det. Det er vigtigt, at du ikke bruger vand eller andre væsker til at rengøre spotlampen, da det kan beskadige elektronikken. Hvis du har brug for at rengøre selve fatningen, kan du bruge en tør klud eller en børste til at fjerne støv og snavs. Afslutningsvis kan du sætte lampen tilbage i fatningen og tænde for strømmen igen. Ved at rengøre din spotlampe jævnligt kan du sikre en længere levetid og bedre lyskvalitet.

  Hvordan kan jeg spare energi med spotlamper?

  Der er flere måder, hvorpå du kan spare energi med dine spotlamper. Først og fremmest er det vigtigt at vælge LED-spotlamper frem for halogen- eller glødepærer, da LED-spotlamper bruger langt mindre energi og har en længere levetid. Derudover kan du også installere en lysdæmper, så du kan justere lysstyrken og dermed spare på energiforbruget. En anden mulighed er at vælge spotlamper med en lavere wattstyrke, så du bruger mindre energi, men stadig får den ønskede belysning. Endelig kan du også tænke over, hvor du placerer dine spotlamper, da en optimal placering kan medføre, at du ikke behøver så mange lamper for at opnå den ønskede belysning. Det er altså muligt at spare mange penge på elregningen ved at tænke over, hvordan du bruger dine spotlamper, og ved at vælge de mest energieffektive løsninger.

  Hvordan er spotlamper forskellige fra downlights?

  Spotlamper og downlights er to forskellige typer af indbygningslamper, der er designet til forskellige formål. Spotlamper har en mere fokuseret lysstråle og er typisk brugt til at fremhæve bestemte områder i et rum eller til at skabe en bestemt atmosfære. Downlights, derimod, spreder lyset mere jævnt og er ofte brugt som primærbelysning i et rum.

  En anden forskel mellem spotlamper og downlights er deres monteringsmuligheder. Spotlamper kan monteres på overfladen eller indbygges i loftet, mens downlights normalt er indbygget i loftet og kun er synlige fra undersiden. Spotlamper kan også justeres for at ændre retningen af ​​lyset, mens downlights normalt er faste og ikke kan justeres.

  Endelig er der også forskelle i størrelse og design. Spotlamper er typisk mindre og mere diskrete end downlights, og de kan også have forskellige former og farver for at matche indretningen i det pågældende rum.

  I alt kan det konkluderes, at spotlamper og downlights er forskellige i deres lysstråle, monteringsmuligheder, størrelse og design. Det er vigtigt at vælge den rigtige type afhængigt af formålet med belysningen og det ønskede udseende i rummet.

  Hvordan undgår jeg at blive blændet af en spotlampe?

  For at undgå at blive blændet af en spotlampe, er der et par ting, du kan gøre. Først og fremmest er det vigtigt at placere spotlampen på en hensigtsmæssig måde. Hvis lampen er for højt eller for lavt placeret i forhold til dit synsfelt, kan det medføre blænding. Det er også en god idé at placere lampen så langt væk som muligt fra det område, du ønsker at belyse.

  En anden måde at undgå blænding på er ved at vælge en spotlampe med den rigtige spredningsvinkel. Jo smalere spredningsvinkel, jo mere koncentreret bliver lyset, og jo større er risikoen for blænding. En bredere spredningsvinkel vil derimod give et mere diffust lys, som er mindre tilbøjeligt til at blænde.

  Det er også en god idé at vælge en spotlampe med en dæmpbar funktion, så du kan justere lysstyrken efter behov. Hvis lampen er for kraftig, kan det medføre blænding, så det er en god idé at have mulighed for at sænke lysstyrken.

  Endelig kan du overveje at bruge en lysdæmpende folie eller en afskærmning for at reducere blænding. Disse løsninger kan dog påvirke lyskvaliteten, så det er vigtigt at teste dem, inden du implementerer dem i dit belysningsprojekt.

  Hvordan vælger jeg den rigtige spotlampe til mit rum?

  Når du skal vælge den rigtige spotlampe til dit rum, er der flere faktorer, du bør overveje. Først og fremmest skal du tage højde for rummets størrelse og form. Hvis rummet er stort, kan det være en god idé at vælge spotlamper med en bred spredning, så lyset dækker mere af rummet. Hvis rummet er smalt eller har en bestemt form, kan du overveje at bruge spotlamper med en mere smal spredning for at fremhæve bestemte områder eller detaljer.

  En anden faktor at tage højde for er rummets funktion. Hvis rummet bruges til at arbejde eller læse i, er det vigtigt med en god belysning, der ikke er for blændende eller skarp. Hvis rummet derimod bruges til afslapning eller hygge, kan du overveje at bruge spotlamper med varmere lyskilder for at skabe en mere afslappende atmosfære.

  Du bør også overveje, om du vil have fast eller bevægelig belysning. Fast belysning er god til at fremhæve bestemte områder eller detaljer, mens bevægelig belysning kan give dig mere fleksibilitet og mulighed for at justere lyset efter behov.

  Endelig kan du også overveje designet på dine spotlamper. Spotlamper fås i mange forskellige designs og farver, og det kan være en god idé at vælge en lampe, der passer til din indretning og stil.

  Alt i alt er det vigtigt at tage højde for rummets størrelse, funktion, fast eller bevægelig belysning og design, når du vælger den rigtige spotlampe til dit rum. Ved at overveje disse faktorer vil du kunne skabe den perfekte belysning til dit rum.

  Kan jeg bruge en LED-spotlampe i stedet for en halogen-spotlampe?

  Ja, du kan sagtens bruge en LED-spotlampe i stedet for en halogen-spotlampe. LED-spotlamper er faktisk et rigtig godt alternativ til halogen-spotlamper, da de har flere fordele. For det første er LED-spotlamper langt mere energieffektive end halogen-spotlamper, hvilket betyder, at de bruger mindre strøm og dermed sparer dig penge på din elregning. Derudover har LED-spotlamper en længere levetid end halogen-spotlamper, hvilket betyder, at du ikke skal skifte dem lige så ofte.

  En anden fordel ved LED-spotlamper er, at de afgiver mindre varme end halogen-spotlamper. Dette kan være en fordel i rum, hvor der allerede er en høj temperatur, da LED-spotlamperne ikke vil øge temperaturen yderligere. Derudover kan LED-spotlamper være mere fleksible i deres design, da de kan laves i mindre størrelser end halogen-spotlamper.

  Det er dog vigtigt at bemærke, at ikke alle LED-spotlamper er ens, og nogle kan være bedre end andre. Det er derfor en god idé at undersøge forskellige typer af LED-spotlamper, inden du vælger en til at erstatte din halogen-spotlampe. Det er også vigtigt at sørge for, at den LED-spotlampe du vælger passer til den lampefatning, som din halogen-spotlampe sad i.

  I sidste ende vil valget mellem en LED-spotlampe og en halogen-spotlampe afhænge af dine personlige præferencer og behov. Men hvis du ønsker at spare penge på din elregning og have en længere levetid på din lampe, så kan en LED-spotlampe være det rigtige valg for dig.

  Hvordan installerer jeg en spotlampe med dæmpbar funktion?

  For at installere en spotlampe med dæmpbar funktion, skal du først vælge den rigtige type dæmper. Der findes forskellige typer dæmpere, så det er vigtigt at vælge en, der er kompatibel med din spotlampe. Det er også vigtigt at vælge en dæmper, der kan håndtere den maksimale belastning af lamperne, du ønsker at dæmpe.

  Når du har valgt den rigtige dæmper, skal du tænde for strømmen og fjerne den eksisterende lampe og dens tilslutning. Sørg for at slukke for strømmen, før du begynder at arbejde med ledningerne.

  Installer den nye dæmper ved at følge producentens anvisninger. Normalt vil du skulle tilslutte ledningerne til dæmperen og derefter montere dæmperen til væggen. Sørg for at følge instruktionerne nøje og kontrollere, at alt er tilsluttet korrekt, før du tænder for strømmen igen.

  Når dæmperen er installeret, kan du tilslutte dine nye spotlamper til dæmperen. Sørg for at tilslutte ledningerne korrekt og kontrollere, at alt er tilsluttet sikkert og sikkert.

  Når alt er installeret, kan du tænde for strømmen og teste, om dæmperen fungerer korrekt. Tænd dine spotlamper og brug dæmperen til at justere lysstyrken, indtil du har den ønskede belysning.

  Husk altid at følge producentens anvisninger og være forsigtig, når du arbejder med strøm og ledninger. Hvis du er usikker på noget, bør du altid kontakte en professionel elektriker for at få hjælp.

  Hvordan kan jeg skabe en god belysning med spotlamper i et rum med skråvægge?

  Når du skal skabe en god belysning med spotlamper i et rum med skråvægge, er det vigtigt at tage højde for rummets form og størrelse, samt de aktiviteter, der foregår i rummet.

  Først og fremmest bør du placere spotlamperne strategisk, så de giver en jævn og behagelig belysning i hele rummet. Det kan være en udfordring med skråvægge, men du kan eksperimentere med forskellige placeringer og vinkler, indtil du finder den bedste løsning.

  En god idé er at placere spotlamperne langs væggene, hvor loftet skråner ned. På den måde kan du udnytte rummets form og skabe en behagelig belysning, der ikke virker for kraftig eller unaturlig.

  Derudover kan du også overveje at placere spotlamperne i loftet, hvor det er muligt. Det kan give en mere jævn belysning og samtidig skabe en følelse af højde og rummelighed i det skråvæggede rum.

  Det er også vigtigt at tage højde for, hvilke aktiviteter der foregår i rummet, og tilpasse belysningen herefter. Hvis rummet bruges til afslapning og hygge, kan du for eksempel vælge at dæmpe belysningen og skabe en mere intim stemning. Hvis det derimod bruges til arbejde eller hobby, kan du vælge en mere kraftig belysning, der giver god synlighed og koncentrationsevne.

  Endelig kan du også overveje at kombinere spotlamper med andre former for belysning, såsom gulvlamper eller væglamper. På den måde kan du skabe en mere varieret og spændende belysning, der passer til rummets form og indretning.

  Alt i alt er det vigtigt at eksperimentere og prøve sig frem, indtil du finder den bedste løsning for netop dit skråvæggede rum. Med de rigtige placeringer og indstillinger kan du skabe en behagelig og funktionel belysning, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

  Indholdsfortegnelse
  Til Top