Du er landet på Indbygningsspots.dk, det helt rigtige sted at finde Philips spot. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips spot tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips spotlampe med 1 spot – WarmGlow Star – Hvid

  • Mærke: Philips
  • Farve: Hvid

Vores første anbefaling er “Philips spotlampe med 1 spot – WarmGlow Star – Hvid” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Dæmpbar LED vægspot Star med WarmGlow-effekt Der findes utallige anvendelsesområder i hele huset til den praktiske og frem for alt fleksible LED vægspot Star.
Ud over det justerbare lampehoved kan lyset fra de indbyggede LED’er dæmpes.
Det særlige ved spotten er, at den ændrer lysfarve, mens der dæmpes – denne såkaldte WarmGlow-funktion gør samtidigt med den faldende lysstyrke hele tiden lyset varmere og dermed hyggeligere….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Philips Hue Buckram Trippelt Spot – Sort – med Dimmer Switch

  • Mærker: Philips, Philips HUE
  • Farve: Sort

Vores anden anbefaling er “Philips Hue Buckram Trippelt Spot – Sort – med Dimmer Switch” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Philips Hue spotlampe, inkluderer tre Hue White Ambiance GU10 spot pærer, 5W (tilsvarende 35W), GU10 spot fatning, MR16 pæreform, 2200-6500 Kelvin, 350 Lumen, op til 15 000 timers levetid, rich colors, roterbar hoved, kontroller med din smart enhed ved at…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Philips Hue Pillar Dobbelt Spot – Hvid – med Dimmer Switch

  • Mærker: Philips, Philips HUE
  • Farve: Hvid

Næste anbefaling er “Philips Hue Pillar Dobbelt Spot – Hvid – med Dimmer Switch” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Philips Hue Pillar er en spotlight af høj kvalitet, der er designet og konstrueret til at holde længe og samtidig afgive et fantastisk lys, der passer til alle overflader i dit hjem. Dette armatur er nemt at forbinde til dit økosystem og kan styres med dine smartenheder, med din stemme eller med et af flere Hue tilbehør.
Slap af med varm hvid belysning om aftenen eller få et energiboost om morgenen med flere blå og hvide toner takket være de to inkluderede White ambiance GU10 lyskilder.
Denne dobbelte spotlight inkluderer en Hue Dimmer-kontakt….

Tjek bedste pris ❯❯

4: Philips LED pære Spot 2,6W/922-927 (35W) 36° WarmGlow dæmpbar 3-pak

  • Mærke: Philips

Produkt nummer 4 på vores “Philips spot-liste” er Philips LED pære Spot 2,6W/922-927 (35W) 36° WarmGlow dæmpbar 3-pak

Forhandlerens beskrivelse:
Philips WarmGlow LED pærer gør det muligt at dæmpe lyset til mere hyggelige toner, sådan som du kender det fra traditionelle pærer.
Jo mere du dæmper lyset, desto varmere bliver lyset.
Dette adskiller dem fra almindelige dæmpbare LED pærer, hvor du blot d…

Tjek bedste pris ❯❯

5: Philips Hue Adore Trippelt Spot til badeværelse – Hvid

  • Mærker: Philips, Philips HUE
  • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Philips Hue Adore er en serie smarte badeværelsesarmaturer, der er en del af Hue-økosystemet.
Denne spotlight med tre justerbare hoveder fungerer perfekt i mindre badeværelser, hvor der er behov for belysning over spejlet.
Leveres med tre inkluderede White ambiance GU10 lyskilder, der kan ændre lyset fra en energigivende kold nuance af hvidt lys til en varmere og afslappende nuance af gult lys….

Tjek bedste pris ❯❯

6: Philips Hue Color GU10 Spot – 6-Pak

  • Mærker: Philips, Philips HUE

Sidste produkt på vores liste er Philips Hue Color GU10 Spot – 6-Pak som vi har fundet til 1989,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Er det tid til at udvide dit Hue-system? Eller vil du bare købe en større pakke spotlights sammen med din første Hue Bridge? Denne pakke indeholder seks GU10-lyskilder og er perfekt til alle, der ønsker at opgradere spotlysene i deres hjem. Pærerne, der e…

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Philips spot i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Philips spot:

Dyreste Philips Spot på listen er Philips Hue – Lily Basekit & Lily Spike Udendørs Spot fra Coolshop.dk med en pris på 2899.00. Billigste udvalgte Spot er Philips LEDClassic 25W spot glas GU10 varm hvid ikke dæmpbar 1 stk – 8718696562604 som du kan købe for 17.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 2882 kr.
Ovenstående Philips Spot data og priser er hentet fra 16 butikker (Coop.dk, Proshop.dk, WATTOO.DK, Kitchentime DK, Lamper.dk, PlusLED.dk, LightShop DK, Lampegiganten DK, Hobbix.dk, Koz.dk, Homeshop.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, LampeGuru.dk, AndLight DK, Coolshop.dk). Alle Philips Spot tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spot guides:

Fandt du ikke det rigtige Spot blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spot: