Du er landet på Indbygningsspots.dk, det helt rigtige sted at finde Davines spotlight. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Davines spotlight tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Davines Spotlight Circle Hair Mask 50 ml.

  • Mærke: Davines

Vores første anbefaling er “Davines Spotlight Circle Hair Mask 50 ml.” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Davines The Spotlight Circle er en helt særlig og innovativ hårkur, der har fokus på at få håret til at fremstå sundt og lækkert med masser af volumen.Davines The Spotlight Circle er beriget med blandt andet moringa-olie, der indeholder umættede fedtsyrer, vitaminer, mineraler og proteiner, hvilket giver dit hår en uimodståelig glans.
Selvfølgelig uden parabener, sulfater og silikone.Anvendelse:Påfør produktet i længderne og spidserne hvor håret er fugtigt og efter brug af shampoo.
Lad virke i 10 minutter, hvorefter produktet skylles grundigt ud….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Davines The Spotlight Circle, 50 ML

  • Mærke: Davines

Sidste produkt på vores liste er Davines The Spotlight Circle, 50 ML som vi har fundet til 60,- hos I Love Shampoo.

Forhandlerens beskrivelse:
TILFØRER EKSTRA GLANS TIL DE SÆRLIGE ØJEBLIKKE Hårkuren til kunden, der har en vigtig begivenhed eller en stor event forud. Indeholder moringa olie rig på umættede fedtsyrer, vitaminer, mineraler og proteiner. Påføres i længder og spider Indvirkningstid…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Davines Spotlight på listen er Davines Spotlight Circle Hair Mask 50 ml. fra NiceHair.dk med en pris på 60.00. Billigste udvalgte Spotlight er Davines Spotlight Circle Hair Mask 50 ml. som du kan købe for 60.00 hos NiceHair.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Davines Spotlight data og priser er hentet fra 2 butikker (NiceHair.dk, I Love Shampoo). Alle Davines Spotlight tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spotlight guides:

Fandt du ikke det rigtige Spotlight blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spotlight: