Du er landet på Indbygningsspots.dk, det helt rigtige sted at finde Lucande indbygningsspot. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lucande indbygningsspot tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Loya Long Udendørs Indbygningsspot IP54 Dark Grey – Lucande

  • Mærke: Lucande
  • Farver: Grå, Dark

Vores første anbefaling er “Loya Long Udendørs Indbygningsspot IP54 Dark Grey – Lucande” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Aflang LED-indbygningslampe Loya som lyskilde til udendørsarealerne Indbygningslamper, som man sætter ind i væggen, har den fordel på udendørsarealerne, at de for det meste tjener som nyttige punkter til at orientere sig og sørger for et behageligt lys, som er overvejende blændfrit.
Det gælder også for Loya, for indbygningslampen med den aflange, kantede form producerer nedadrettet lys.
Mængden af lys og strømforbruget står i et godt forhold til hinanden, så at man ved at anskaffe sig Loya beslutter sig for en energieffektiv LED-indbygningslampe, der gør en god figur på facaden og overbeviser med behagelig diskretion….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Loya Square Udendørs Indbygningsspot IP54 Dark Grey – Lucande

  • Mærke: Lucande
  • Farver: Dark, Grå

Sidste produkt på vores liste er Loya Square Udendørs Indbygningsspot IP54 Dark Grey – Lucande som vi har fundet til 599,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk til udendørsarealerne: diskret LED-væglampe Loya til indbygning og med mørkegrå overflade Kroppen af Loya er holdt i en kvadratisk form og virker dermed særdeles tidløs.
Lampen er tiltænkt indbygning i vægge på udendørsarealerne, så at man får et behageligt orienteringslys med en blændfri afgivelse af lyset.
LED-lyskilden sidder cirka i midten af lampen, og den afgiver sit lys ned mod jorden.
Desuden udmærker den sig ved et lavt strømforbrug….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Lucande Indbygningsspot på listen er Loya Long Udendørs Indbygningsspot IP54 Dark Grey – Lucande fra Lampegiganten DK med en pris på 649.00. Billigste udvalgte Indbygningsspot er Loya Square Udendørs Indbygningsspot IP54 Dark Grey – Lucande som du kan købe for 599.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 50 kr.
Ovenstående Lucande Indbygningsspot data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampegiganten DK). Alle Lucande Indbygningsspot tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Indbygningsspot guides:

Fandt du ikke det rigtige Indbygningsspot blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Indbygningsspot: