Du er landet på Indbygningsspots.dk, det helt rigtige sted at finde Frandsen spots. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Frandsen spots tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ball Track Pendel Track m/3 Spots Kobber – Frandsen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Ball Track Pendel Track m/3 Spots Kobber – Frandsen” fås til 2795,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Frandsen Lighting, Ball Track, Blank kobber – designet af Benny Frandsen.
Ball-lampeserien startede i 1968 med væglampen, og efterfølgende blev designet utrolig populært, og derfor udvidede Ball serien sig hurtigt med både pendler, bordlamper og gulvlam…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Ball Track Pendel Track m/3 Spots Krom – Frandsen

Sidste produkt på vores liste er Ball Track Pendel Track m/3 Spots Krom – Frandsen som vi har fundet til 2345,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Frandsen Lighting, Ball Track, Blank krom – designet af Benny Frandsen.
​​​ Ball-lampeserien startede i 1968 med væglampen, og efterfølgende blev designet utrolig populært, og derfor udvidede Ball serien sig hurtigt med både pendler, bordlamper og…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Frandsen spots i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Frandsen spots:

Dyreste Frandsen Spots på listen er Ball Track Pendel Track m/3 Spots Kobber – Frandsen fra Lampemesteren.dk med en pris på 2795.00. Billigste udvalgte Spots er Ball Track Pendel Track m/3 Spots Krom – Frandsen som du kan købe for 2345.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 450 kr. – de 2 Frandsen Spots vi har fundet koster i gennemsnit 2570 kr.
Ovenstående Frandsen Spots data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, Lamper.dk). Alle Frandsen Spots tilbud er opdateret i dag 04-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spots guides:

Fandt du ikke det rigtige Spots blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spots: